Holder du på med en renovering hjemme? Les vår veiledning for hvordan du skaffer en profesjonell montør

Vurderer du en renovering i hjemmet og er bekymret for hvordan du finner de riktige profesjonelle montørene til å gjennomføre prosjektet? Du kan trenge en enkelt montør eller et team, avhengig av omfanget for prosjektet. Det viktigste er å finne en pålitelig profesjonell montør som kan hjelpe deg med å få drømmehjemmet.
Kort oppsummert
  • Hvis du skal renovere hjemmet, må du finne ut hvilke typer fagfolk du må involvere for å få arbeidet utført på en ordentlig måte.
  • Tillit er den viktigste komponenten når du skal ansette fagfolk til renoveringen. Spør venner om anbefalinger eller sjekk nettsider med tilbakemeldinger.
  • Hvis du skal bytte ut et takvindu, må du vurdere en VELUX sertifisert montør for å få den beste monteringen og ekspertisen.

Hvem er involvert i en hjemmerenovering?

Hvem er involvert i en hjemmerenovering?

Byggmester

En byggmester driver en bedrift og ansetter et team som arbeider heltid med renovering og ombyggingsprosjekter. Teamet har ofte utdanning og erfaring med husprosjekter; De har kunnskap om det tekniske i byggeprosjektet. Gode byggmestre er ofte ettertraktet, så du må være forberedt på å vente til de er tilgjengelig.

Fordeler: Kunnskap om det tekniske og rimeligere enn en entreprenør

Ulempe: Ettertraktet

Entreprenør

En entreprenør er en prosjektleder som har kontrakter med spesialister og teknikere om prosjektet. En god entreprenør støtter deg i alle deler av renoveringsprosjektet og fungerer som hovedkontakt.

Fordel: Vil styre alle nødvendige deler av prosjektet

Ulempe: Ikke vanligvis det rimeligste alternativet

Bunnlinjen er tillit

Det viktigste er tillit. Du legger tross alt ditt fremtidige hjem i noen andres hender.

En anbefaling fra noen du kjenner er den beste måten å komme i gang på, spesielt hvis de har gjennomført lignende arbeid og kan dele deres opplevelser.

Du kan også søke på diverse anbudssider på nett for å lese anbefalinger og tilbakemeldinger om fagfolkene du vil ansette.

Skal du skifte ut et gammelt takvindu?

Små oppgaver som å skifte et takvindu er ikke så vanskelig. Du finner enkelt en VELUX sertifisert montør nær deg ved å angi postnummeret ditt i verktøyet "Finn montør". Vi er stolte over produktene våre, og vi anser dem som de beste på markedet. La oss hjelpe deg med å velge en kompetent montør som passer til dem.

Ska du bygga ut? Ring VELUX för att göra 3D-simuleringar 

Håller du på att bestämma hur ditt hus kan förändras? I så fall kan vi visa hur du kan släppa in mer naturligt ljus från ovan i din nya utbyggnad.

Är du nyfiken på hur ditt hem skulle se ut med lagom mycket naturligt dagsljus? VELUX Daylight Design Advisors hjälper dig att göra mesta möjliga av ditt tak.

Genom att ta en titt på dina planer och använda visualiseringar av ditt rum med olika takfönsterlösningar, kan de hjälpa dig att föreställa dig hur mycket bättre utrymmet skulle se ut med mer dagsljus.

Skal du pusse opp? Kontakt VELUX for 3D-simuleringer

Tenker du på å pusse opp? Da bør du tenke på hvordan du kan få mer naturlig lys fra taket inn i hjemmet.

Er du nysgjerrig på hvordan boligen din ville ha sett ut med en ideell mengde naturlig dagslys? VELUX designrådgiverne står klar til å hjelpe deg å realisere potensialet til taket ditt. 

Ved å ta en titt på planene og bruke visualiseringer av rommet med ulike takvinduløsninger, kan de hjelpe deg med å se hvor mye bedre rommet kan se ut med mer dagslys.

Skal du bygge et nytt hus?

Når du har bestemt deg for å bygge et nytt hus er det mange detaljer du må forholde deg til. Dette er ikke nødvendigvis gøy, men viktig.

Hvis du ser bort fra de kjedelige delene, er det veldig spennende å se huset når det er ferdig. Hvis du ikke klarer å vente, kan vi hjelpe deg med drømmeprosjektet. Få ditt eget VELUX dagslysdesignkonsept fra våre rådgivere. Start reisen i dag!

Det viktigste er å finne en pålitelig fagperson som kan gi deg drømmehjemmet ditt.

Les flere artikler

Montering av VELUX takvindu
Skal du montere et takvindu? Her er 8 trinn som får deg i gang
Takvinduer er en flott måte å fornye rommet med naturlig lys. Ved å slippe inn mer lys i rommet, kan du forvandle ubrukte loft og mørke områder til vakre og ubrukte rom. Det er en myte at det er vanskelig og dyrt å montere takvinduer som en del av renoveringsprosjektet. La oss ta for oss hvordan montering av takvindu foregår.
Les hele artikkelen
Alt du trenger å vite om takvinduer
Mer dagslys fra taket kan dramatisk endre utseendet og følelsen i rommet. I motsetning til hva folk flest tror, kan nesten alle rom dra nytte av takvinduer. Bli kvitt vanlige misforståelser om takvinduer og tilfør dagslysmagi til huset.
Les hele artikkelen
Skap en mer energieffektiv bolig
Før du går i gang med å bygge eller renovere, bør du sjekke energieffektiviteten i boligen din. Når du investerer i energieffektive produkter som takvinduer, sparer du både energi og penger på lang sikt.
Les hele artikkelen
Myter om takvinduer
Ikke la myter om takvinduer stoppe deg fra å få et hjem badet i naturlig dagslys. Det er ingen god grunn til å ikke få dagslys og frisk luft til å strømme inn i huset fra taket. Det er den beste måten å forbedre innekomforten, forvandle rommet, gjøre interiøret levende og forene inne- og utemiljø.
Les hele artikkelen
De beste smarthusløsningene for et sunnere hjem
Verden har omfavnet smarthusløsninger, fra Wi-Fi-lyspærer til dørklokkekameraer. Men visste du at smarthusteknologi også kan gjøre hjemmet ditt sunnere?
Les hele artikkelen