Hvordan få det beste ut av takvinduene dine

Fullt påkledde takvinduer

Vi vet at du elsker VELUX takvinduene dine. Men de er bare begynnelsen på å lage et hjem der inneklimaet er kontrollert og helt optimalisert for frisk luft, lys og varme. Så hva er det neste skrittet? Sikre at takvinduene dine har alt av nødvendig tilbehør slik at hjemmet ditt blir det beste det kan bli, fra en bredde av blendingsrullegardiner til smarthusløsninger.

Ikke stopp etter en blendingsrullegardin

Innvendig solskjerming hindrer innsyn og gir personlighet til vinduene dine.  Hvis du kjøper hele bredden av nødvendig tilbehør kan du få det meste ut av takvinduene dine, og som et resultat, få det meste ut av hjemmet ditt. 

Blendingsrullegardiner gir deg den beste mulige søvnen, mens utvendige, varmebeskyttende screens og rulleskodder holder inneklimaet i hjemmet ditt komfortabelt. Varmebeskyttende, mørkleggende screen kan holde hjemmet ditt varmere gjennom vinteren. 
Det du trenger
De fleste solskjermingene er manuelle eller har VELUX INTEGRA® fjernbetjening. Elektrisk eller solcelledrevne VELUX INTEGRA® solskjerming kan fjernstyres, slik at du kan åpne dem ved å trykke på en knapp - eller koble til smarthusløsninger.

Solskjerming dekorasjon

Innvendig solskjerming hindrer innsyn og gir takvinduene personlighet.

Mørkleggende blendingsrullegardiner

Innvendige blendingsrullegardiner som tilbyr nærmest en komplett mørklegging, sørger for en idéell atmosfære for søvn.

Utvendige, varmebeskyttende screens og rulleskodder

Utvendige, varmebeskyttende, mørkleggende screens og rulleskodder som sørger for en komfortabel temperatur, uavhengig av været ute.

Insektnett

Insektnett har et gjennomsiktig og moderne design som slipper inn lys og frisk luft mens insekter holdes ute. 

Murermestervilla i Virum: Så lyset på loftet

"Vi har hatt en naturlig varme (i hjemmet vårt) gjennom vinteren og våren. Det neste skrittet må være automatisert screens på alle vinduene for å holde ute varmen på de varmeste sommerdagene, uten å stenge lyset ute."

- Annamarie & Jacob, forklarer hvorfor de vil legge til utvendig varmebeskyttelse på VELUX takvinduene sine.

Forbedret inneklimakontroll 

Oppgrader VELUX systemet ditt slik at du kan slappe av. Kontroller dagslys, temperatur og luft med VELUX ACTIVE systemet som inkluderer hjemmesensorer, utgangsbryter og gateway. Dette automatiserte smarthussystemet virker basert på dine personlige preferanser.  

VELUX ACTIVE inkluderer oversikt over temperatur, fuktighet og CO2-nivåer, og åpner og lukker takvinduene etter dette og skjermer rommet ditt for lys akkurat slik du ønsker det. 

Smart kontroll til innendørs bruk 

VELUX App Control blir betjent gjennom en app på telefonen din. Still inn din foretrukne temperatur (fuktighet og CO2 sensorer er ikke inkludert) og overvåk innemiljøet ditt selv når du ikke er der.  

Bruk VELUX App Control for å senke varmebeskyttende screens på en varm dag, når du er borte hjemmefra, eller åpne blendingsrullegardinen fra komforten i sengen din. Er du på veien hjem fra jobb og vil passe på at hjemmet ditt er kjølig når du kommer hjem? Ingen problem! 

VELUX gardiner og skodder

Den nyeste serien moderne skreddersydde gardiner fra VELUX. Velg den gardinen som passer best til dine behov.

Produktbrosjyre 2022

Last ned vår nyeste produktkatalog med detaljer om VELUX produktutvalg og priser.