{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Utfordringen var å ta et totalt forlatt og ubeboelig rom, og renovere det

Prisca (huseier) har alltid likt, og bodd i, loftsleiligheter. Etter å ha tatt en grad i arkitektur og interiørdesign, ønsket hun å lage et slags utstillingsvindu. Den unge arkitekten brukte ferdighetene sine til å pusse opp denne 60 m² store loftleiligheten. Hun elsker dette “kokongrommet”, spesielt ideen om å være i kontakt med himmelen og det atypiske rommet, komplett med synlig treramme. Hun investerte enorme mengder tid og energi i dette 6-månedersprosjektet.

9
VELUX PRODUKTER

1.5 dager

MONTERINGSTID

€3.1k

PRIS FOR PRODUKTER OG MONTERING

Malte alt hvitt og la til nye takvinduer 

"Jeg ble positivt overrasket over den nye, hvite overflaten på rammen som gir vinduene et mye mer moderne utseende og preg. Det er umiddelbart mer diskret og mer raffinert," sier Prisca.

De største fordelene med å få installert VELUX takvinduer

  1. Komfort: "Jeg har et VELUX takvindu i hvert rom i huset mitt. De er veldig nyttige på badet og på kjøkkenet for å lufte ut fuktigheten. På rommet mitt bruker jeg isolerende blendingsgardiner for å få en god natts søvn og bedre temperaturkontroll. På stuen og på kontoret mitt nyter jeg dagslyset mens jeg jobber ", sier Prisca.

  2. Kobling mellom ute og inne: "Det er virkelig en fordel å kunne se himmelen fra komforten i mitt eget hjem. Dagslys er en annen måte å avgrense plass. Takvinduene gjør at jeg kan gjenvinne gulvarealet, få litt ekstra takhøyde og forbedre trafikkflyten i rommet ", forklarer Prisca.

  3. Rask installasjon: "De ble installert ganske raskt og enkelt. Jeg ba en VELUX montør om å installere takvinduene. Alt var ferdig på halvannen dag. Jeg installerte persiennene senere på egenhånd," sier Prisca.
     

Prisca Pellerin

Prisca Pellerin Architecture & Intérieur

Takvinduene gir en direkte kobling mellom ute og inne. Det er virkelig en fordel å kunne se himmelen fra komforten i mitt eget hjem. Dagslys er en annen måte å avgrense plass. Takvinduene gjør det mulig for meg å gjenvinne gulvareal, få litt ekstra takhøyde og forbedre trafikkflyten i rommet. Det er en enorm fordel.

Overraskende!

"Jeg ble veldig glad. Jeg ble positivt overrasket over den nye, hvite overflaten på rammen som gir vinduene et mye mer moderne utseende og preg. Det er umiddelbart mer diskret og mer raffinert," sier Prisca.

"Det ble umiddelbart mer minimalistisk og stilfullt."
- Prisca, eier
Nyt dagslyset og frisk luft

"Jeg har et VELUX takvindu i hvert rom i hjemmet mitt. De er veldig nyttige på badet og på kjøkkenet for utlufting av den fuktige luften som oppstår. På soverommet mitt bruker jeg isolerende blendingsgardiner for å få en god natts søvn og bedre temperaturkontroll. På stuen og på kontoret mitt nyter jeg dagslyset mens jeg jobber."

VELUX produkter i dette prosjektet
Toppmanövrerade takfönster
Midthengslede takvinduer
Finn ut mer
Verdunkelung Plus
Duo blendingsrullegardin
Finn ut mer
Transparenta plisségardiner
Lysdempende plisségardiner
Finn ut mer