{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Takterrasse som føles som en balkong året rundt

Drømmen om en takterrasse ble virkelig for Kristina Rasmussen da hun og familien fikk mulighet til å tilføye en ekstra etasje på leiligheten på Nørrebro. Loftsrommet over dem ble ledig, og hvem vil ikke ha en takterrasse?

"Arkitekten vår, Lasse Grønnerup Johannesen fra Werkt, sa bare: ’Ok, det høres bra ut. Men har dere vurdert hvor mange kvadratmeter dere vil bruke på en terrasse som dere bare kan bruke om sommeren?’ Vi bor jo Danmark og ikke i Syd-Frankrike – så vi forsto virkelig hva han mente", sier Kristina.

7

VELUX produkter
Kr. 132.034,-
Produktpriser i danmark

Utsikt over hele byen

Kristina og Oliver gikk i tenkeboksen mens borettslaget begynte å renovere taket og bygge den nye etasjen.

"Vi gikk opp og kikket da de begynte på taket, og vi innså plutselig at vi kunne se frem til utsikt over hele byen samt rådhustårnet. Det førte til mange nye vurderinger av hva vi rent faktisk ville bruke etasjen til. Vi besluttet oss for å skape et rom med mye hyggelig tilbehør og en drivhusaktig stemning som vi kan nyte året rundt", sier Kristina Rasmussen.

De største fordelene ved å få VELUX takvinduer

  1. Mer plass: "Den gamle delen av leiligheten virker også større nå, selv om den faktisk er blitt mindre på grunn av trappen som har tatt litt av soverommet. Det er lyset som gjør det."

  2. Familiens velvære: "Det er lyset som gjør det. Jeg blir alltid overrasket over hvor strålende det er – selv på en grå novemberdag eller en dyster formiddag i mars har vi mengder av lys. Takket være det nye rommet tror jeg ikke at vi har blitt ofre for den dystre november som har rammet mange andre mennesker, og om sommeren er leiligheten en stor balkong", sier Kristina.

  3. Produktfunksjonalitet: "De er virkelig smarte! Vi gadd ikke å starte en diskusjon om å åpne det hele opp og lage en balkong,  for med VELUX Cabrio® tar det bare et øyeblikk. Samtidig gikk det opp for oss at det var en sikrere løsning for sønnen vår på to år», forklarer hun.
We could hardly believe our eyes!

Three VELUX CABRIO roof terraces now bring light into the family’s newly established living room at the top of the city. With the architect’s help they have created cohesion in their two-storey flat, and as soon as you come through the front door you see the wave of daylight pouring down the staircase from the new storey.

"We can see when the city’s trees change colour, and I feel really close to nature, despite our living right up here. It’s just so nice coming home after a long day at work and sitting under the roof with the sky above us. It’s worth the big climb up to the fifth floor every single day - even with shopping bags and a tired two-year-old in tow."
- Kristina, homeowner
Balkong året rundt

Nå bruker familien sin nye stue som et lyst tilfluktssted under taket, hvor alle vinterens sorger fordamper med den store himmelen og utsikt over byen.

VELUX products used in this case
VELUX CABRIO® tagaltan
Product information