{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

De siste årene har vist mange av oss hvor viktig det er med tilgang til en arbeidsplass hjemme, med dagslys og frisk luft. Nathalie og familien hennes er kjent med dette, siden hele familien på fire til tider var hjemme med både jobb og undervisning. De fant ut at deres ellers romslige villa i den franske byen Orgeval kom til kort. 

«Vi innså at vi ikke hadde det optimale oppsettet hjemme. Vi hadde bare ett kontor, og da barna også hadde hjemmeundervisning, måtte jeg jobbe fra spisebordet», forklarer Nathalie. 

Det fikk familien til å tenke på mulig oppussing, til tross for at de har bodd i huset sitt i 13 år uten store endringer. Nathalies nye hjemmekontor ble planlagt

3-i-1
VELUX TAKVINDU
1
DAG
En stor dag

Familien var ute da monteringsteamet kom med det nye VELUX 3-i-1 takvinduet. Håndverkerne utførte den nye monteringen med så liten innvirkning at Nathalie knapt kunne merke at de hadde vært der. Vel, bortsett fra at takvinduene var montert da hun kom hjem, noe som betød at hun kunne begynne med å innrede det nye kontoret sitt! 

«Lyset i dette rommet er helt fantastisk nå. Uansett vær eller tidspunkt på dagen er det så mye dagslys her at jeg ikke trenger kunstig belysning. Og det utgjør virkelig en forskjell hvis du, som meg, jobber foran en skjerm hele dagen. Det er til stor glede for meg, og jeg er så fornøyd med resultatet», sier Nathalie. 

"Selv om monteringen av VELUX 3-i-1 innebar å lage en stor åpning i taket, var det faktisk veldig enkelt, og de kunne gjøre det med svært liten ulempe for oss og fullføre det på mindre enn en dag, fra start til slutt."
Nathalie
Produkter brukt i dette prosjektet
VELUX 3-i-1 takfönster
VELUX 3-i-1 takvindu
Les mer
Mørkleggende screen
Les mer
Lysdempende rullegardin
Les mer