{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Muligheter i mørket

Da Dorota og Anders Nissen steg inn i eneboligen i Vedbæk, ble de skuffet. Eiendomsmeglerens overbelyste salgsbilder stemte ikke overens med de mørke rommene og det lave taket. Boligen fra 1985 var imidlertid i god stand og solid bygget – og plasseringen var perfekt. Familien slo til og valgte å fokusere på mulighetene i den mørke eneboligen. VELUX takvinduer spilte en sentral rolle i renoveringen.

17

VELUX Products

€7.5k

PRODUCT PRICE

Utsikt til himmelen

”Når vi koser oss i stuehjørnet, har vi nå lys fra begge sider og utsikt til himmelen. Vi kan se mot toppen av bjørketrærne, og det er så deilig å sitte foran peisen og se på stjernene eller høre regnet mot ruten. Det er den samme åpne og lyse atmosfære som vi hadde i det tidligere sommerhuset vårt – nå med utsikt til himmelen i stedet for utsikt til havet", sier Dorota.
Parcelhus i Vedbæk i et helt nyt lys
Står og lager mat i solskinnet

Kjøkkenet er et samlingspunkt og et naturlig møtested for paret og barna deres, og før var det ikke mye dagslys som kom inn i hjertet av det avlange rommet og spisestuen. To sett VELUX takvinduer – ett par i hver ende – bringer nå lys inn i hele kjøkkenet, som også har fått hevet taket.

"When we had guests round for the first time they couldn’t believe their eyes."
- Dorota, homeowner
Standing and cooking in the sunshine

The kitchen is a hub and a natural meeting point for this couple and their children, and it had previously been hard for daylight to penetrate into the heart of this oblong room and the dining area. Two sets of VELUX roof windows – a pair at each end – now bring light into the entire kitchen, which has now got a raised ceiling into the bargain.

VELUX products used in this case
Verdunkelung
VELUX Blendingsrullegardiner
Les mer
Markiser
Varmedempende screen
Les mer
Elektriska takfönster VELUX INTEGRA®
Fjernbetjente, midthengslede takvinduer VELUX INTEGRA®
Les mer