Føl deg trygg: Velg nordisk kvalitet når du kjøper takvinduer

Når du velger en nordisk leverandør, er du sikret best mulig rådgivning og service – og et takvindu som er spesialutviklet for det nordiske været.

Været varierer over hele verden. Bare i Norge er det store geografiske forskjeller på hvordan været belaster vinduene våre, men vind, regn og snø er noen av de tingene vi legger til grunn når vi utvikler vindusløsninger til norske hjem.

Derfor er det også forskjell på et VELUX takvindu som selges i Norge, og ett som selges i andre deler av Europa. I Norge har alle takvinduer for eksempel tre lag med glass og en U-verdi på 1,0 – noe som er viktig for det kalde klimaet. U-verdien er uttrykk for vinduets isoleringsevne. Jo lavere U-verdi, jo bedre isolert.

Ekstra pakninger på sidene og bunnkarmen av vinduet, samt 3-lags glass gjør VELUX takvindu med TripleProtect perfekt for utfordrende klimasoner.

VELUX TripleProtect er designet og testet for å tåle selv de mest ekstreme værforhold. Sikkerhetsglasset er testet mot regn, hagl og snølast med våt snø. Utvendig bekledning er utstyrt med et lyddempende belegg som reduserer støy fra regn og hagl.

VELUX TripleProtect ekstra isolert

Føl deg trygg med TripleProtect, som er isolert mot nedbør, vind og lyd.

VELUX TripleProtect ekstra pakninger

Ekstra pakninger nederst og på begge sider av rammen, samt spesiell underkarmsbekledning med forseglede skruer.

VELUX Triple Protect 3-lags glass

3-lags glass med krypton, easy-clean og antidugg belegg.

VELUX TripleProtect pakninger
GGU - midthengslet, GPU - topphengslet.
Begge i termomodifisert tre med et belegg av vedlikeholdsfri polyuretan.
VELUX TripleProtect isolasjonssystem

GGL – midthengslet. Klarlakkert eller hvitmalt furu med ThermoTechnology™ isolasjonssystem.

VELUX TripleProtect kit med pakninger og isolerte skruer

For å oppgradere eksisterende takvinduer, kan vi tilby et kit ZIS, som inneholder de samme pakningene og isolerte skruer som brukes i VELUX takvinduer med TripleProtect. ZIS gir ikke støyreduksjon.

Testet flere enn 500 vinduer i Norge, Finland og Russland

VELUX takvinduer som selges i Norge er laget for norske klimaforhold. Pass på at du får riktig vindu fra din leverandør. 

Størrelser