Barnerom

Barnerommet er fullt av aktivitet, liv, fnising og latter. Tilfør mer naturlig lys til rommet og la dem utforske utemiljøet fra vinduet med et VELUX takvindu.

Veiledninger og brosjyrer

Tilfør lys til barnerommet

Naturlig lys kan forbedre barnas humør og konsentrasjonsevne, noe som gir dem det de trenger, både dag og natt.

Bla ned og utforsk hvordan du skaper det beste miljøet for barna dine.
Mer dagslys og frisk luft kan forvandle barnerommet til det perfekte samlingsstedet hvor barna kan leke og ha det moro. VELUX takvinduer kan hjelpe deg med å lyse opp barnerommet og skape et bedre innemiljø.
01Inviter lyset inn
Girl reading a book in in the bed.
01

Naturlig lys på barnerommet kan hjelpe på barnas humør og konsentrasjon. Og ta det helt med ro: Samtlige VELUX takvinduer er laget av materialer det er trygt å sove og leke under.

02Steng ute uønsket lys
Man closing down the blinds in the kids room.
03Inviter inn naturen
Two kids playing on the floor by the roof windows.
04Optimaliser arealutnyttelsen
Bright kids room with pastel coloured decorations and roof windows.

Forvandle barnerommet

FørEtter
A blue painted kids room in the attic
A blue painted kids room in the attic with 2 roof windows

Opplev produktene våre

2in1 VELUX Roof Windows left side open

2i1 vindu

La barnerommet fornyes gjennom dobbelt så mye dagslys. Med det nye 2i1 takvinduet med slanke profiler får du enda mer dagslys, imponerende utsikt og bedre romfølelse.

Image of a person holding a baby and looking at VELUX Disney blackout blinds installed in a window.

Blendingsrullegardiner – Kids collection

De største eventyrene begynner med en god natts søvn. Blendingsrullegardinene for barn fås i 9 morsomme design og er testet å gi markedets beste mørklegging.

Close-up of a VELUX 3in1 window with roller shutters installed

Varmebeskyttende rulleskodder

De varmedempende, mørkleggende rulleskoddene holder rommet svalt om sommeren, stenger for lyset og beskytter vinduet. I tillegg demper de lyden av regn og hagl som trommer mot ruten, slik at du sover bedre.

VELUX App Control

Med VELUX App Control er et komfortabelt inneklima en enkel sak. Et trykk på smarttelefonen er alt som trengs for å slippe inn frisk luft eller lukke gardinen for å skjerme mot sollys.

Nybygg
Barnerom
Ung familie valgte å bygge nytt hus med herlig inneklimaLes historien
“Når jeg legger jentene i sengen vår om kvelden, lukkes vinduene automatisk med gardinene. Det er en så fin avslutning på dagen."
Woman and a girl sitting by the table in the kitchen
Marie Bidstrup
Kongens Lyngby

Hvilket prosjekt planlegger du?

Kids bedroom with 3 VELUX roof windows

Skal du renovere barnerommet?

Alle vil vel gjerne ha en finere og oppgradert bolig. Men hvordan går man i gang? Hvor mye koster det? Hvem bør man velge som samarbeidspartner? Hva er fordelene? Spørsmålene er mange når det er snakk om renovering av bolig. Heldigvis for deg, har vi svarene.

Kids room with two roof windows with blinds

Skal du oppgradere barnerommet?

Gardiner, rulleskodder, VELUX ACTIVE og mer. Selv om vi koser oss i sola, trenger vi av og til å regulere hvordan lyset og varmen påvirker boligen. Takvinduer gir deg her større kontroll over mengden naturlig dagslys og frisk luft i boligen. Alternativt kan du bruke gardiner og VELUX ACTIVE for å styre nøyaktig når og hvor dagslyset er velkomment.

Two girls lying on the floor under roof window

Skal du skifte et takvindu på barnerommet?

Å skifte takvinduer fra VELUX er enklere enn du tror. De siste 10–20 årene har vi gjort betydelige forbedringer og sågar utviklet helt nye design og teknologier for takvinduene våre. La oss veilede deg, slik at du kan få skiftet ut de utdaterte eller skadde takvinduene dine med noe mer estetisk, energieffektivt og varig.

Two girls in the room

Skal du bygge om loftet til barnerom?

Jo mer plass du har i boligen, desto mer er den verdt. Så enkelt er det. Det kan derfor gi stort utslag på boligverdien hvis du gjør loftet om til boareal eller oppbevaringsplass. Legger du så til takvinduer, har du virkelig en vinner på boligmarkedet!

A new built house facade

Skal du bygge nytt?

Forestill deg det perfekte hjem, der alt fra belysning og dører til vegger, vannkraner, gulv og vinduer er nøyaktig slik du vil ha det. Med et nybygd hus kan du ha full kontroll over alle aspekter ved boligen. Du kan planlegge hvordan du ønsker å få inn frisk luft og naturlig dagslys, slik at du skaper et sunt og godt inneklima for hele familien.

Kitchen with VELUX roof windows

Skal du bygge ut?

Du trenger mer plass, men har ikke lyst til å flytte. Altså må du bygge ut for å få dekt plassbehovet. Utbygging kan imidlertid være så mangt. Visste du at det finnes fem ulike måter å bygge ut på? Hvis du trenger hjelp med denne prosessen, eller ser etter noen som kan gjøre drømmene dine om til konkrete planer og tegninger, er det bare å si fra. Vi hjelper deg gjerne.

A street view from the top

Skal du legge nytt tak?

Det er alfa og omega for boligens generelle forfatning at taket er i god stand. Det handler ikke bare om funksjonalitet, men om hvordan det tar seg ut. Viser taket tegn på å trenge fornyelse eller renovering? Hva med å bruke takrenoveringen som mulighet til å få inn mer dagslys i boligen?

Woman with long blonde hair and a big smile sitting in a wooden chair and waving to the camera
A view of wild herbs and the water feature in the back plan

VI ER HER FOR DEG

Arbeid med ekspertene som passer for deg

Renoverer du kjøkkenet? Renoverer du loftet? Eller bygger du et nytt hus? Uansett hvilket prosjekt du påtar deg, kan vi hjelpe deg med å komme i gang.